fbpx

Seguro Security cine suntem?

Viziunea SEGURO Security

Toate serviciile și activitățile pe care le oferim sunt interconectate și au în centru un singur scop: asigurarea securității pentru dumneavoastră ȋntr-un cadru modern, eficient, competitiv.

 

La SEGURO Security oferim ALTFEL DE SECURITATE: MAI BUNĂ ȘI SIGUR MAI EFICIENTĂ. Aceasta este deviza noastră, iar în anii de activitate ce au trecut am învățat să o respectăm cu strictețe și să ne bazăm pe ea în realizarea fiecărui scop.

 

De asemenea, pentru a reprezenta o soluție cât mai fiabilă pentru dumneavoastră, am învățat să ne adaptăm fiecărui buget și să oferim soluții integrate (sisteme de securitate inteligente iSecurity) pentru a vă scuti de timp irosit și de bani cheltuiți fără niciun rezultat. Vă ajutăm să vă canalizați energia și resursele strict pe ceea ce vă interesează.

Monitorizare şi intervenție rapidǎ

Monitorizarea şi intervenția ȋn cazul situațiilor de urgențǎ sunt gestionate de societatea noastrǎ printr-un dispecerat ultramodern cu program de funcționare 24/24h. Personalul participǎ periodic la instruiri de perfecționare, iar procedurile operaționale sunt atent gȃndite pentru a satisface nevoile de securitate ale clienților noştri.

Putem asigura intervenția ȋn caz de:

– Alarmǎ efracție

– Panicǎ

– Jaf

– Incendiu

– Urgențǎ medicalǎ

– Inundație

Dispeceratul SEGURO asigurǎ comunicarea cu beneficiarii prin 2 linii telefonice (mobil şi fix), iar cu maşinile de intervenție folosim sistemul de comunicații PTT (comunicare instantanee „push to talk” – timpii de intervenție fiind scurtați). Comunicarea cu sistemele beneficiarilor se poate face cu 2 medii diferite concomitent (GPRS-uri, linie telefonicǎ sau IP).

 Ȋn dispeceratul SEGURO se pot monitoriza camerele de supraveghere ale beneficiarilor pentru confirmarea video a alarmelor.

Asigurǎm notificǎri automate prin SMS la numerele indicate de beneficiari pentru o gestiune instantanee a acțiunilor desfǎşurate ȋn obiectivul monitorizat (armare/dezarmare/probleme tehnice), astfel beneficiarul care gestioneazǎ obiectivul are o statisticǎ permanentǎ a stǎrii de securitate.

Strategia SEGURO se ȋndreaptǎ ȋnspre o interfațǎ care va coordona activitatea de securitate ȋn obiectivele clienților noştri creȃnd astfel un sistem integrat ȋntre sistemul de pazǎ umanǎ şi sistemul de securitate electronicǎ.

 

Consultanțǎ tehnicǎ de specialitate

Asigurǎm consultanțǎ tehnicǎ de specialitate ȋn domeniul securitǎții fizice şi ȋn domeniul securitǎții şi sǎnǎtǎții ȋn muncǎ.

– analiza de risc la securitatea fizicǎ

– documentații tehnice pentru instalațiile de securitate

– evaluări ale sistemelor de securitate

– documentații tehnice ȋn domeniul securitǎții şi sǎnǎtǎții ȋn muncǎ şi prevenirea şi stingerea incendiilor

– audituri tematice

– consultanțǎ ȋn implementarea Protecției Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

– consultanțǎ ȋn domeniul securitǎții cibernetice

Evaluǎm corect şi implementǎm cele mai bune mǎsuri de securitate pentru companii.

Prestǎm servicii complete cu expertizǎ multiplǎ ȋn domeniul securitǎții.

 

Asigurǎm furnizare de echipamente, montaj, mentenanțǎ, monitorizare şi intervenție, pazǎ umanǎ fixǎ şi mobilǎ, sisteme complexe de supraveghere video, sisteme de detecție incendiu, analizarea riscurilor fizice, securitate şi sǎnǎtate ȋn muncǎ, prevenirea şi stingerea incendiilor şi organizarea privind situațiile de urgențǎ, consultanțǎ GDPR, securitate fizicǎ şi ciberneticǎ, auditare tematicǎ.

Rapiditatea, discreția, siguranța și eficiența resurselor ne caracterizează.

Echipa pe care o coordonǎm este aplecatǎ cǎtre performanțǎ, perfecționare continuǎ şi rezultate, punȃnd expertiza şi experiența noastrǎ ȋn slujba nevoilor dvs.

 

Paza umană reprezintă una dintre cele mai des întâlnite metode de a păstra în siguranță bunurile de valoare și clădirile. Acest serviciu este avantajos, bazȃndu-se pe prezența în timp real a unor agenți specializați în pază și protecție la obiectivul păzit. Astfel, timpul de reacție și răspuns este mult mai mic în cazul unor incidente sau se anihileazǎ acțiunile pǎgubitoare.

Agentul de securitate este figura de autoritate care descurajeazǎ acțiunile infracționale. Acesta trebuie sǎ aibǎ atitudinea adecvatǎ, sǎ transmitǎ acelaşi mesaj pe care beneficiarul serviciilor de pazǎ ȋl transmite clienților sǎi. Mularea pe nevoile Beneficiarului este esențialǎ şi reprezintǎ un aspect extrem de important pe care ȋl insuflǎm pentru a ne integra imaginii de ansamblu.

Toți agenții de securitate sunt atestați și avizați conform legii. Vă putem oferi, cu ajutorul agenților noștri de securitate specializați servicii de pază și  protecție (obiective fixe și patrule). Conform art. 20, alin 5 al Legii 333/2003 republicată, prin serviciile de securitate umană se asigură:

> paza umană fizică a proprietății;

> paza proprietății împotriva furturilor, a distrugerilor, incendiilor;

> detectarea substanțelor periculoase, armelor, explozibililor sau a materialelor de orice natură;

 

Specialiștii noştri în securitate vă oferǎ o gamă vastă de soluții de supraveghere video (echipamente, instalare, mentenanțǎ,consultanțǎ tehnicǎ) care sǎ permitǎ controlul real şi complet al activitǎții dumneavoastrǎ.

Vă stăm la dispoziție cu sisteme avansate de supraveghere ce conțin:

Camere Dome – folosite la interior sau exterior. Au aspect plăcut fiind concepute cu discreție.

Camere Bullet – folosite la interior sau exterior. Acestea permit obținerea de imagini clare și focalizate.

Camere Vandalproof  – camere cu standard de rezistență ridicat la atacuri manuale (concepute împotriva  acțiunilor de vandalism).

Camere IP – camere digitale conectate la rețeaua de date.

Speed Domuri – camere motorizate cu zoom și vedere la 360 de grade.

DVR sau NVR – folosite la stocarea imaginilor.

Analogice sau digitale – în funcție de tipul imaginilor preluate.

Surse de curent profesionale.

Cablu FTP adaptat mediului – interior/exterior, rezistent la foc.

Conectică de calitate superioară.

Conectare ușoară și sigură la distanță.

 

Vă oferim soluții profesionale personalizate, în funcție de necesitățile şi standardele activitǎții dumneavoastrǎ, garantându-vă siguranța prin cele mai sofisticate sisteme de pază și protecție, instalate și calibrate de agenții noștri special pregătiți în domeniu.

Societatea noastră folosește soluții de ultimă generație, utilizând cele mai noi tehnologii în cadrul fiecărui sistem, promovȃnd calitatea şi consecvența.

Asigurăm montaj discret și bazat pe caracteristicile fiecărui sistem, pentru a-i asigura nivel maxim de funcționare și eficiență.

Vă oferim o gamă vastă de soluții profesionale de Sisteme de detecție și control acces. Inovația, eficiența şi stabilitatea sunt caracteristici ale echipamentelor pe care le utilizǎm.

Ȋn plus, acestea se pot integra cu celelalte sisteme de securitate şi pot fi monitorizate inclusiv ȋn Dispeceratul propriu SEGURO.

Vă stăm la dispoziție cu sisteme avansate de detecție ce conțin:

> Centrala de detecție și alarmare prevăzută cu software de operare propriu – elemente de armare/dezarmare locale.

> Rețea de detecție și alarmare (detectoare de mișcare, detectoare de geam spart, detectoare de vibrații, contacte magnetice, butoane de alarmare, pedale de alarmare, unități adresabile).

> Rețea de semnalizare acustică și optică (sirene de interior, lămpi de semnalizare, sirene de exterior cu flash incorporat).

> Rețea electrică de interconectare între elementele sistemului și centrala de detecție și alarmare.

> Elemente de alarmare la distanță (comunicator telefonic, interfață de conectare la dispeceratul de supraveghere).

> Monitorizare şi intervenție (Dispecerat şi intervenție SEGURO).

 

Amplasarea elementelor sistemului de detecție și alarmare la efracție se face în funcție de obiectivul ce urmează a fi protejat, specificul activității, fluxul personalului şi al clienților și programul de lucru, cerințele beneficiarului și planul de securizare a obiectivului. Se poate integra inclusiv sistemul de pontare al angajaților la sistemul de control acces şi generarea de statistici cu privire la aceasta.

 

La elaborarea soluției, se ține cont și de dotarea cu alte sisteme care contribuie la securizarea și supravegherea obiectivului (sistem de supraveghere video, sistem de supraveghere prin televiziune cu circuit închis, sistem de control al accesului, sistem de interfonie și videointerfonie).

 

În cazul existenței sistemelor complementare de supraveghere și securizare, se realizează integrarea sistemului de detecție și alarmare la efracție cu acestea, atât din punct de vedere hardware, cât și software, prin sistemul de management al securității.

 

Oferta noastră cuprinde gama completă de echipamente de detecţie incendiu convenţionale şi adresabile. Prețuim funcționalitatea, eficiența şi estetica echipamentelor şi a montajului pentru ca Beneficiarii serviciilor noastre sǎ se bucure de operativitate şi calitate.

Asigurǎm proiectare, implementare, furnizare echipamente, montaj, mentenanțǎ, consultanțǎ ȋn utilizarea sistemelor de detecție incendiu, precum şi ȋn organizarea activitǎții ȋn cazul situațiilor de urgențǎ.

Centrale de incendiu adresabile

Centrale de incendiu convenţionale

Detectoare de fum

Detectoare de temperaturǎ

Detectoare de flacără

Detectoare de gaz metan

Detectoare de monoxid de carbon

Sistem detecţie fum prin aspiraţie (VESDA)

Sistem detecţie fum în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID)

Butoane de alarmă.

 

Sistemul de detecție incendiu este alcătuit din următoarele componente de bază:

Centrala de detecție incendiu este panoul principal la care se conectează toate dispozitivele periferice, fiind “creierul” unui sistem de avertizare incendiu; 

Detectorii de fum, detectorii de temperatură, detectorii de căldură, detectorii de gaz, etc. reprezintă elementele active ale unui sistem anti incendiu special create pentru a detecta și transmite în cel mai rapid mod un pericol iminent;

Buton de incediu – Butonul de avertizare în caz de incendiu se acționează manual în cazul în care este identificat un focar de incendiu; 

Sirenă și indicatori optici de semnalizare – asigură avertizarea locală sonoră și luminoasă referitor la producerea unui incendiu și intrarea în procedură de evacuare.

 

Seguro Security vă este alături cu proiectarea şi instalarea de sisteme profesionale de securitate, dar şi cu servicii de consultanță și mentenanță.

După instalarea unui sistem de securitate, echipa noastră de specialiști se va ocupa de mentenanța acestuia, pentru a asigura buna funcționare a fiecărui component din sistem.

Vă sprijinim ȋn configurarea sistemul de securitate și vă oferim servicii profesionale de mentenanță pentru fiecare sistem de pază ȋn parte. Ȋn funcție de cerințele şi necesitǎțile dumneavoastrǎ, mentenanța (şi celelalte activitǎți) se pot planifica la alte termene decȃt cele menționate mai jos, astfel ȋncȃt sǎ se acopere complet toate nevoile specifice ale activitǎții dumneavoastrǎ.

Dorim să legăm o relație de încredere, bazată pe respect și pe ajutor, cu fiecare din clienții noștri.

Tocmai de aceea, suntem alături de dumneavoastră pe termen lung, instalarea unui sistem de siguranță fiind doar prima etapă din cadrul colaborării noastre.

Vă putem oferi următoarele servicii în această privință:

– mentenanță sistem detecție incendiu: presupune activitatea lunară de verificare a senzorilor de detecție incendiu și a butoanelor după un grafic special, mentenanța trimestrială și rularea unor exerciții de funcționare a sistemului de detecție incendiu. Mentenanța anuală a sistemului de detecție presupune și verificarea cablajelor și curățarea senzorilor de depuneri.

– mentenanță sistem detecție efracție / mentenanță sistem de alarmă: presupune activitatea lunară / trimestrială de verificarea a funcționalității sistemului și a problemelor apărute. Anual presupune verificarea reacției sistemului.

– mentenanță sistem supraveghere video: presupune verificarea lunară a înregistrărilor, trimestrial verificarea funcțiilor smart și anual verificarea sistemului de supraveghere video. De asemenea, presupune verificarea cablajelor și surselor de alimentare.

– mentenanță pentru alte tipuri de sisteme pe bază de curenți slabi: se realizează după un grafic conform tipului echipamentelor.

Ne bucurăm că ai citit până la sfârșit, 

Alexandru, Mihaela Și Daniel​

Misiunea

Altfel de securitate mai bună și sigur mai eficientă!

viziunea

Prin soluțiile noastre oferim TIMP clienților noștrii pentru ceea ce CONTEAZĂ

valorile