Instalare sisteme de detectie efracti si control acces

Sisteme de detecție și control acces


Monitorizare si interventie rapida de la 120 lei cu TVA

Cu ajutorul specialiștilor în pază și protecție vă putem oferi o gamă vastă de soluții de Sisteme de detecție și control acces. Putem să vă stăm la dispoziție cu sisteme avansate de detecție ce conțin:

Centrala de detecție și alarmare prevăzută cu software de operare propriu – elemente de armare/dezarmare locale
Rețea de detecție și alarmare (detectoare de mișcare, detectoare de geam spart, detectoare de vibrații, contacte magnetice, butoane de alarmare, pedale de alarmare, unități adresabile)
Rețea de semnalizare acustică și optică (sirene de interior, lămpi de semnalizare, sirene de exterior cu flash incorporat)
Rețea electrică de interconectare între elementele sistemului și centrala de detecție și alarmare
Elemente de alarmare la distanță (comunicator telefonic, interfață de conectare la dispeceratul de supraveghere)
Amplasarea elementelor sistemului de detecție și alarmare la efracție se face în funcție de obiectivul ce urmează a fi protejat, specificul activității, fluxul personalului și programul de lucru, cerințele beneficiarului și planul de securizare a obiectivului. La elaborarea soluției, se ține cont și de dotarea cu alte sisteme care contribuie la securizarea și supravegherea obiectivului (sistem de supraveghere prin televiziune cu circuit închis, sistem de control al accesului, sistem de interfonie și videointerfonie). În cazul existenței sistemelor complementare de supraveghere și securizare, se realizează integrarea sistemului de detecție și alarmare la efracție cu acestea, atât din punct de vedere hardware, cât și software, prin sistemul de management al securității.

Protejarea accesului neautorizat prin amplasarea de detectoare de mișcare și contacte magnetice pe toate căile de acces în clădire
Protejarea spațiilor importante din clădire contra pătrunderii persoanelor neautorizate
Protejarea zonelor tehnice
Armarea/dezarmarea spațiilor protejate
Alarmarea optică și acustică la nivelul dispeceratului și în exteriorul clădirii
Transmiterea de mesaje preînregistrate la numere de telefon prestabilite
Transmiterea de informații celorlalte sisteme integrate la nivelul dispeceratului (control al accesului, televiziune cu circuit închis etc.

Pachetul de beneficii Seguro pentru sistem de supraveghere video, control acces, detectie efractie si detectie incendiu

Oferta unica pe piata de profil, cere acum o oferta si beneficiezi gratuit de un pachet de beneficii Premium

Esti nemultumit de calitatea sistemului ales, simti ca nu ai primit exact ce te asteptai din partea noastra, montajul nu a fost ce te asteptai, iti rambursam suma de bani. Vrem numai clienti incantati de serviciile noastre!

Timp de 12 luni orice reparatie realizata la sistemul tau este facuta cu cost 0 pentru tine.

Pentru ca noi credem in stabilitatea unui sistem de securitate in perioada de garantie iti asiguram echipamente de schimb gratuit pentru echipamentele defecte.

Vrei siguranta garantata? Descopera sistemele de securitate SEGURO

Contactează-ne