Instalare sisteme de securitate

Instalare sisteme de securitate


Supraveghere video Cu ajutorul sistemelor noastre de supraveghere video aveți control real asupra spațiilor protejate. Țineți evidența în timp real asupra datelor și imobilelor importante. Folosim camere specializate și sisteme de control inteligente, iar specialiștii noștri vă pot monta și sisteme DVR sau NVR pentru a stoca informațiile. Puteți folosi în activitatea de pază camere drone sau camere conectate la rețea.

Sisteme de detectie efractie Vă oferim posibilitatea să alegeți soluția potrivită pentru dumneavoastră în ceea ce privește sistemul anti-furt. Puteți opta pentru sisteme cu fir sau alarmă wireless, ambele dispunând de telecomandă și de module de control manual și vocal. Puteți comunica prin intermediul unei aplicații de internet sau puteți arma și dezarma sistemul printr-o simplă comandă vocală sau un click pe buton.Sisteme de detecție incendiu Cu ajutorul agenților noștri specializați în soluții de pază și protecție de maximă eficiență, reușim să vă oferim o gamă vastă de sisteme de detecție incendiu. Vă putem instala și programa orice sistem de incendiu oferit de principalii furnizori de echipamente de acest gen, asigurându-vă în acest fel de calitatea sistemului instalat. Serviciile noastre respectă legislația în vigoare și standardele de calitate din domeniu. Iar scopul nostru este să vă oferim o soluție tehnică de maximă eficiență, încadrată perfect în bugetul și necesitățile dumneavoastră.

Control
Commax
Alhua
Dsc
Hochiki
Paradox2
Polon
Samsung
Security
Sony
Paradox

Pachetul de beneficii Seguro pentru sistem de supraveghere video, control acces, detectie efractie si detectie incendiu

Oferta unica pe piata de profil, cere acum o oferta si beneficiezi gratuit de un pachet de beneficii Premium

Esti nemultumit de calitatea sistemului ales, simti ca nu ai primit exact ce te asteptai din partea noastra, montajul nu a fost ce te asteptai, iti rambursam suma de bani. Vrem numai clienti incantati de serviciile noastre!

Timp de 12 luni orice reparatie realizata la sistemul tau este facuta cu cost 0 pentru tine.

Pentru ca noi credem in stabilitatea unui sistem de securitate in perioada de garantie iti asiguram echipamente de schimb gratuit pentru echipamentele defecte.

Vrei siguranta garantata? Descopera sistemele de securitate SEGURO

Contactează-ne