Instalare sisteme detectie incendiu

Sisteme de detecție incendiu

Oferta noastră cuprinde gama completă de echipamente de detecţie incendiu convenţionale şi adresabile:  
Centrale de incendiu adresabile
Centrale de incendiu convenţionale
Detectoare de fum
Detectoare de temperature
Detectoare de flacără
Detectoare de gaz metan
Detectoare de monoxid de carbon
Sistem detecţie fum prin aspiraţie (VESDA)
Sistem detecţie fum în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID)
Butoane de alarmă  

Sistemul de detecție incendiu este alcătuit din următoarele componente de bază:
Centrala de detecție incendiu este panoul principal la care se conectează toate dispozitivele periferice, fiind “creierul” unui sistem de avertizare incendiu;  
Detectori de fum, detectori de temperatură, detectori de căldură, detectori de gaz, etc. – Detectorii reprezintă elementele active ale unui sistem antiincendiu special create pentru a detecta și transmite în cel mai rapid mod un pericol iminent;
Buton de incediu – Butonul de avertizare în caz de incendiu se acționează manual în cazul în care este identificat un focar de incendiu;  
Sirenă și indicatori optici de semnalizare – asigură avertizarea locală sonoră și luminoasă referitor la producerea unui incendiu și intrarea în procedură de evacuare.
Centralele de detecție / avertizare incendiu se pot clasifica astfel:
Centrala de detecție / avertizare incendiu convențională – permite conectarea unui număr limitat de detectoare. Acest tip de centrală nu poate localiza exact detectorul care a declanșat alarma, ci doar zona în care acesta se află;
Centrala de detecție /avertizare incendiu adresabile – are avantajul că identifică cu ușurință locul unde s-a declanșat alarma și permite instalarea unui număr mare de detectori.
Alegerea detectoarelor și declanșatoarelor manuale pentru un anumit spațiu trebuie să țină cont de următoarele criterii:
Materialele combustibile prezente și clasa de reacție la foc a acestora;
Configurația și înălțimea spațiului protejat;
Condițiile de mediu tipice spațiului protejat;
Riscurile apariției alarmelor false.
Prezența și efectele instalațiilor de încălzire și ventilație;
Instalarea sistemului de detecție incendiu este realizată de specialiștii Protekt care va asigura și proiectarea sistemului de detecție incendiu respectând legislația în vigoare și standardele europene. Echipa tehnică de specialiști vă asigură întreținerea și mentenanța sistemelor de securitate și vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebare tehnică. Centrala de detecție / avertizare incendiu:
Centrala de detecție incendiu este panoul principal la care se conectează toate dispozitivele periferice într-un sistem de detecție incendiu.
Detectori de fum, detectori de temperatură, detectori de căldură, detectori de gaz, etc.
Detectorii reprezintă elementele active special create pentru a detecta și transmite în cel mai rapid mod un pericol iminent. Aceasta este semnalizată de alarma de incendiu.
Buton de incediu:
Buton de avertizare in caz de incendiu, acesta se acționează manual în cazul în care este identificat un focar de incendiu.

Pachetul de beneficii Seguro pentru sistem de supraveghere video, control acces, detectie efractie si detectie incendiu

Oferta unica pe piata de profil, cere acum o oferta si beneficiezi gratuit de un pachet de beneficii Premium

Esti nemultumit de calitatea sistemului ales, simti ca nu ai primit exact ce te asteptai din partea noastra, montajul nu a fost ce te asteptai, iti rambursam suma de bani. Vrem numai clienti incantati de serviciile noastre!

Timp de 12 luni orice reparatie realizata la sistemul tau este facuta cu cost 0 pentru tine.

Pentru ca noi credem in stabilitatea unui sistem de securitate in perioada de garantie iti asiguram echipamente de schimb gratuit pentru echipamentele defecte.

Vrei siguranta garantata? Descopera sistemele de securitate SEGURO

 
Contactează-ne