Instalatii electrice profesionale de joasa tensiune

INSTALATII ELECTRICE PROFESIONALE

Va ganditi la faptul ca instalatiile electrice reprezinta operatiuni care necesita cunoastere specializata in domeniul electricitatii?

Aveti dreptate! Numai o echipa de profesionisti este capabila sa activeze in aceasta zona, iar noi asta ne propunem: sa fim cei mai buni, cei mai pregatiti, gata sa ne ingrijim de orice tip de instalatii electrice. Inca de la inceputul colaborarii cu dumneavoastra, va intampinam cu profesionalism, pentru ca ne place sa realizam lucrurile “ca la carte”, iar rezultatele finale sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Reteaua electrica da viata unei locuinte, insa proiectarea si instalarea ei nu sunt pentru oricine. Bineinteles, nu este nevoie de autorizatie pentru schimbarea unui bec, a unei dulii sau a unei prize. Cu toate acestea, pentru siguranta ta si a celor din jur, apeleaza la specialisti autorizati pentru orice interventie la reteaua electrica

Seguro ofera consultanta si realizeaza lucrari de proiectare in domeniul instalatiilor electrice si de automatizare.

Serviciile ce privesc instalatiile electrice de joasa si medie tensiune, prestate de catre echipa noastra de electricieni sunt autorizate ANRE, garantand siguranta spatiilor dumneavoastra

Activitatea de proiectare pentru instalaţiile electrice şi automatizările din obiective civile şi industriale, acoperă următoarele domenii

INSTALATII DE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA A DIVERSILOR CONSUMATORI

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor, aparatura medicala etc.

INSTALATII DE LEGARE LA PAMANT (IMPAMANTARE)

INSTALATII DE LEGARE LA PAMANT (IMPAMANTARE)

Legarea la pamant in sine reprezinta conectarea unui element conductor la sol printr-o cale conductoare. Legarea la pamant este realizata prin impantarea partilor  sau a pieselor metalice, care in mod normal de operare nu transporta tensiune, dar ar  putea transporta in cazul aparitiei unei defectiuni.

De ce avem nevoie de impamantare?

asigura protectia oamenilor sau a altor fiinte vii impotriva atingerilor periculoase;

ajuta la protectia impotriva altor supratensiuni sau descarcari electrice atmosferice.

Este bine ca fiecare lucrare de impamantare sau de electricitate, sa fie implementata de specialisti, de electricieni, pentru a elimina risctul electrocutarii sau a accidentelor pe termen lung.

INSTALATII DE PARATRASNET

Executam instalatii de paratrasnet care protejeaza imobilele impotriva loviturilor de trasnet din zona imobilului. O ameninţare pentru instalaţiile electrice o constituie și apariţia supratensiunilor cauzate de descărcările electrice chiar daca acestea au loc mult mai departe de imobilul dvs.. În fiecare an sute de case și alte proprietăți sunt deteriorate sau distruse de loviturile de trasnet.

Protectia structurilor de pe sol si a instalatiilor electrice exterioare se realizeaza cu ajutorul paratrasnetelor , care au rolul de a prelua asupra lor loviturile directe de trasnet. Paratrasnetul este realizat sub forma unei tije metalice verticale ( paratrasnet vertical), sau a unui conductor orizontal  (paratrasnet orizontal), denumit in cazul liniilor electrice aeriene conductor de protectie, conectate la o priza de pamant prin conductoare de coborare, care asigura scurgerea la pamant a curentului de trasnet.

INSTALATII DE ILUMINAT SI PRIZE

Executam instalatii de iluminat si prize, daca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, atunci instalatiile de iluminat si prize vor fi de interior. In functie de destinatii, sunt instalatii electrice interioare care servesc numai pentru iluminat, instalatii electrice care sunt destinate alimentarii receptoarelor (diversi consumatori) si instalatii electrice pentru ambele destinatii.

 In locuinte, cladiri publice, birouri, instalatiile electrice se executa ingropat, iar in hale industriale, subsoluri, baraci pe santiere, instalatiile electrice se executa aparent. In componenta instalatiei de iluminat si prize se utilizeaza conducte, cabluri, tuburi protectoare, accesorii, aparataj de instalatii (prize, intrerupatoare, comutatoare etc.) si corpuri de iluminat.

INSTALATII DE CURENTI SLABI (RADIO TV, INTERFONIE, CCTV, AVERTIZARE INCENDIU ETC.)

Executam proiecte de curenti slabi in ceea ce priveste atat realizarea fizica a instalatiilor cat si intretinerea lor ulterioara. Instalatii de curenti slabi pentru sisteme de interfoane, videointerfoane, supraveghere video, distributie semnale TV si internet, alarme antiefractie, avertizare incendiu, automatizari porti, etc.

In domeniul instalatiilor de curenti slabi va oferim:

Detectie şi avertizare la incendiu;
Instalatii electrice de voce – date;
Instalatii de sonorizare;
Supraveghere video;
Control acces şi pontaj automat;
Sistem de detectie efractie

Sisteme de interfoane si videointerfoane;

Automatizari pentru porti si usi de garaj;

INSTALATII ELECTRICE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA, SISTEME DE DEGIVRARE

Instalatiile de incalzire in pardoseala reprezinta o solutie foarte eficienta si moderna de termoficare.  Instalatiile electrice de incalzire in pardoseala sunt, in primul rand, mai eficiente decat cele clasice; acestea permit o incalzire omogena, uniforma a incaperii, deoarece caldura se emana de jos in sus pe toata suprafata camerei. Astfel, caldura nu va fi deloc risipita, si se va consuma in mod eficient. In cazul incalzirii cu radiatoare, caldura emanata este neuniforma, iar zonele mai apropiate de calorifere vor fi, in mod evident, mai calduroase. Acestea consuma mai putina energie electrica decat centralele termice si reprezinta o investitie inteligenta, pe termen lung.

Sistemele de degivrare protejeaza contra inghetului jgheaburi, burlane, acoperisuri, conducte sensibile pe care le apara de frig si de zapada pentru a nu se deteriora iremediabil din cauza fluctuatiilor mari de temperaturi. Sistemele de degivrare pot fi folosite si pentru dezghetarea zonelor pietonale sau a cailor de acces.

Realizam instalatii electrice de incalzire in pardoseala si sisteme de degivrare pentru orice proiect, indiferent de amplitudinea acestuia.

ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE

Energii regenerabile sunt considerate în practică, energiile ce provin din surse care fie că regenerează de la sine în scurt timp, fie sunt surse practic inepuizabile. Termenul de energie regenerabilă se referă la forme de energie produse prin transferul energetic al energiei rezultate din procese naturale regenerabile. Astfel, energia luminii solare, a vânturilor, a apelor curgătoare, a proceselor biologice și a căldurii geotermale pot fi captate de către oameni utilizând diferite procedee.