Mentenanta sisteme de securitate

Mentenanță sisteme de securitateSeguro Security nu vă este alături doar cu instalarea unor sisteme profesionale de pază și protecție. Vă suntem alături și cu servicii de consultanță și mentenanță. După instalarea unui sistem de securitate, echipa noastră de specialiști se va ocupa de mentenanța acestuia, pentru a asigura buna funcționare a fiecărei componente din sistem. Vă ajutăm să configurați sistemul de securitate și vă oferim servicii profesionale de mentenanță pentru fiecare sistem de pază. Dorim să legăm o relație de încredere, bazată pe respect și pe ajutor, cu fiecare din clienții noștri. Tocmai de aceea, suntem alături de dumneavoastră pe termen lung, instalarea unui sistem de siguranță fiind doar prima etapă din cadrul colaborării noastre. Vă putem oferi următoarele servicii în această privință:


mentenanță sistem detecție incendiu: presupune activitatea lunară de verificare a senzorilor de detecție incendiu și a butoanelor după un grafic special, mentenanța trimestrială și rularea unui exercițiu de funcționare a sistemului de detecție incendiu. Mentenanța anuală a sistemului de detecție presupune și verificarea cablajelor și curățarea senzorilor de depuneri.

mentenanță sistem detecție efracție / mentenanță sistem de alarmă: presupune activitatea lunară / trimestrială de verificarea a funcționalității sistemului și a problemelor apărute. Anual presupune verificarea reacției sistemului.

mentenanță sistem supraveghere video: presupune verificarea lunară a înregistrărilor, trimestrial verificarea funcțiilor smart și anual verificarea sistemului de supraveghere video. De asemenea, presupune verificarea cablajelor și surselor de alimentare.

mentenanță pentru alte tipuri de sisteme pe bază de curenți slabi: se realizează după un grafic conform tipului echipamentelor.

Putem asigura mentenanță prin agenți specializați și prin partenri, în toată România. Societatea noastră este licentiate de Inspectoratul pentru situații de urgență și de Poliția Română pentru asigurarea acestor servicii de mentenanță. Dacă doriți să aflați mai multe detalii cu privire la activitatea de mentenanță și la prețurile acestor servicii, contactați-ne!

Vrei siguranta garantata?
Descopera sistemele de securitate SEGURO

 

Contactează-ne