Servicii

Servicii oferite


Servicii de pază umană Acest serviciu este una dintre cele mai întâlnite metode de a păstra în siguranță persoanele dragi. Însă este solicitat și pentru securizarea bunurilor de valoare sau a clădirilor. Acest fapt se datorează prezenței în timp real a unor agenți specializați în pază și protecție. Astfel, timpul de reacție și răspuns este mult mai mic în cazul acestui serviciu. Toți agenții noștri sunt atestați și avizați conform legii.

Instalare sisteme de securitate Vă oferim o gamă largă de produse și soluții de pază și protecție de ultimă oră. Puteți beneficia de o echipă de specialiști care să vă instaleze și să vă configureze sistemele. Vă stăm la dispoziție cu: sisteme de control acces, porți autonome și bariere electronice, sisteme de detecție incendiu, porți antifurt magazine, prize și sisteme smart house.Consultanță în securitate Vă putem ajuta și cu servicii de consultanță în securitate și cu o gamă de servicii de protecție a muncii. Ne putem ocupa de supervizarea personalului, de sisteme de pontaj, de instruirea personalului cu privire la normele de protecție în caz de incendiu sau calamități naturale. De asemenea, vă ținem la curent cu toate modificările legale efectuate în Legea Muncii, astfel fiind mereu la curent cu noile reglementări. Vă asigurăm servicii de consultanță profesioniste în ceea ce privește securitatea și sănătatea (protecția muncii).

Mentenanță și configurare Vă stăm la dispoziție cu servicii de mentenanță, configurare și reconfigurare pentru fiecare sistem instalat. Dorim să legăm o relație de încredere, bazată pe respect și pe ajutor, cu fiecare din clienții noștri. Tocmai de aceea, suntem alături de dumneavoastră pe termen lung, instalarea unui sistem de siguranță fiind doar prima etapă din cadrul colaborării noastre.


Control
Commax
Alhua
Dsc
Hochiki
Paradox2
Polon
Samsung
Security
Sony
Paradox

Vrei siguranta garantata?
Descopera sistemele de securitate SEGURO

Contactează-ne