Despre noi

Despre noi

 

Cine suntem și ce facem?

Familia și afacerea sunt cele mai importante două lucruri din viața fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea aceste două lucruri au nevoie de siguranță sporită. Ce înseamnă acest lucru? Toți ne dorim să avem control asupra bunurilor și datelor importante pe care le păstrăm în casă sau în birou. De asemenea, toți vrem să ne știm familia în siguranță întotdeauna. De aceea, cu ajutorul echipei SEGURO Security noi vă putem oferi soluții revoluționare de pază și protecție. Vă stăm la dispoziție cu servicii de securitate integrată. Rapiditatea, discreția, siguranța și eficiența resurselor ne caracterizează. Fie că doriți să instalați un sistem de efracție, doriți supravegherea unui spațiu prin camere video și sisteme de control acces, fie că vreți să vă instalați un simplu interfon sau un sistem de alertă în caz de incendiu, noi suntem aici.Societatea noastră este înscrisă în Portalul Național pentru Licitații Publice e-licitatie.ro (SEAP) cu toate produsele oferite, astfel poate realiza lucrări și prestații tehnice profesioniste în toată România. Fiind la zi cu toate obligațiile financiare față de stat, putem participa direct sau în parteneriat la orice licitatație în domeniu, garantând credibilitate și eficiență în gama de servicii oferite.

Viziunea firmei SEGURO Security Toate serviciile și activitățile ce le oferim sunt interconectate și au în centru un singur scop: asigurarea securității pentru dumneavoastră, familia dumneavoastră și bunurile de valoare pe care le păstrați în casă sau la birou. La SEGURO Security oferim ALTFEL DE SECURITATE: MAI BUNĂ ȘI SIGUR MAI EFICIENTĂ. Aceasta este deviza noastră, iar în anii de activitate ce au trecut am învățat să o respectăm cu strictețe și să ne bazăm pe ea în realizarea fiecărui scop. De asemenea, pentru a reprezenta o soluție cât mai fiabilă pentru dumneavoastră, am învățat să ne adaptăm fiecărui buget și să oferim soluții integrate (sisteme de securitate inteligente iSecurity) pentru a vă scuti de timp irosit și de bani cheltuiți fără niciun rezultat. Vă ajutăm să vă canalizați energia și resursele stric pe ceea ce vă interesează.

 

Cadru legal Vă oferim  servicii de securitate, pază umană, sisteme electronice de securitate, control acces, supraveghere video, securitate a informațiilor tehnologice, servicii care sunt conexe activității economice din România și care sunt reglementate prin lege ca fiind obligatorii oricărei societăți (art. 2 (1) al Legii 333/2003). Societatea noastră funcționează pe baza unei  licențe eliberate de IGPR Direcția Ordine Publică nr. 3979T/22.08.2016 pentru servicii tehnice în domeniul securității și pe baza licenței nr. 2823P/26.08.2016 pentru pază și protecție. Astfel, funcționăm sub aspect legal și vă putem oferi soluții atestate și recomandate de MAI și Poliția Română.

Colaboratori Nevoia de securitate este resimțită de fiecare persoană și fiecare instituție, așa încât, pentru a vă putea oferi cele mai eficiente soluții de pază și protecție, colaborăm cu o serie de producători de renume. Dintre aceștia vă putem enumera brandurile: Dahua, Samsung, Novus, Paradox, DSC, Ennivision, Axis, Hikvision, Yli, Polon, Bentel, Hochiki, Paradox Hellas.

Servicii conexe De asemenea, prin intermediul societății SAI GRUP INT SRL (coordonată tot de noi), vă putem oferi și servicii de consultanță și asistență în domeniul securității fizice. Ne diferențiem de concurenți printr-o gamă largă de servicii și prin gradul înalt de profesionalism reflectat în fiecare acțiune întreprinsă de echipa noastră. Vă putem oferi o gamă diversă de servicii în aria securității și sănătății (protecția muncii) și vă putem instrui întregul personal într-o manieră profesionistă. Suntem siguri că fermitatea, seriozitatea și eficiența sunt caracteristicile noastre cele mai convingătoare. Prin respectarea acestor valori vă putem oferi un pachet complet de servicii SSM, PSI, SU și PC.