fbpx

Serviciile Seguro

pază umană

Asigurăm servicii profesioniste de pază umană. Agenți pregătiți care execută servicii de pază și ordine după un set de reguli și proceduri care asigura eficiență maximă.

Pază umană realizată de noi este atent monitorizată cu ajutorul tehnicilor moderne și este eficientizată de folosirea sistemelor tehnice de securitate în obiectivele pe care le securizăm.

Beneficiile sunt multiple în principal putem asigura servicii eficiente prin confirmarea și verificarea incidentelor de securitate.

Instalare sisteme de securitate

Realizăm instalare și mentenanță pentru sistemele de supraveghere video, detecție efracție, detecție incendiu, instalații și automatizări curenți slabi.

Suntem siguri că putem oferi soluții tehnice moderne și eficiente pentru orice probleme de natură tehnică din obiectivele clienților noștrii.

consultanță tehnică de specialitate​

Ne mândrim că suntem singurul furnizor de servicii de securitate complet.

putem oferi consultanță în domeniul securității fizice, proiectate sisteme de securitate, consultanță abilitată în domeniul securității.

prin soluțiile noastre putem eficientiza și putem reduce incindetele de securitate din orice sistem

F.A.Q.

Lorem ipsum dolor sit amet.

Reprezintă un ansamblu compus din agent de securitate, dispecerat, agent de intervenție și sistem de supraveghere/detecție efracție care asigura o rată foarte bună de succes în combaterea incidentelor de securitate?

Sigur că da, asigurăm prin proceduri interne intervenții rapide pentru remedierea problemelor tehnice cu echipaj propriu.

Instala sisteme de supraveghere video care permit vizualizarea camerelor la distanță.